Rotaru Viorel Romeo – 42 ani

Din localitatea Chiajna, judetul Ilfov vine povestea lui Rotaru Viorel Romeo de 42 de ani, un om care nu este doar un pasionat de pescuit care trece prin momente grele, dar si un om cu suflet mare, unul dintre membrii fondatori ai „Asociatia Pescarilor Amarasteni”.
Pe scurt, Viorel este unul dintre zecile de mii de romani care au avut de suferit de pe urma pandemiei, a problemelor de sanatate ale sotiei, care din cauza acestor probleme nu are serviciu, ratelor la casa, cheltuielilor lunare sustinute doar de el. Astfel ca trusa lui de pescuit nu a mai primit fonduri. Viorel va roaga sa il ajutati cu accesorii ( jig-uri, „gume”, plute, plumbi, cosulete feeder si orice tip de consumabile pentru spinning / feeder/ bolo.
Cine îl poate ajuta pe Rotaru Viorel Romeo cu orice echipament pentru pescuit la spinning/bolo-feeder o poate face acum. Haideți să îl ajutăm pe Rotaru Viorel Romeo să își îndeplinească visul de a merge la pescuit asa cum viseaza.Daca vrei sa il ajuti pe Rotaru Viorel Romeo ca pasiunea lui sa mearga mai departe ne poti contacta la nr de telefon 0725894115 sau whats app la nr 0728250871 sau prin intermediul retelelor de socializare.

https://www.facebook.com/claumar.pescar

https://www.instagram.com/claumar_pescar/

https://www.tiktok.com/@claumar_pescar

https://www.youtube.com/channel/UCf2wohxIjzzsEzSc7-uScXw

 2,338 vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *