Levente Bihari – 38 ani

Urmatoarea poveste venita din comuna Unirea, judetul Alba nu este doar o poveste despre pasiunea legata de pescuit, este si despre prietenie.
Robert Cristian ne scrie despre prietenul sau Levente Bihari : „Buna ziua.Am un prieten caruia ii place foarte mult pescuitul dar din pacate nu are posibilitati materiale. Traieste cu o pensie de handicap deoarece in urma unui accident i s-a pus o tija in mana si nu mai poate lucra. L-am mai ajutat si eu cu ce am putut. Cu toate ca are pensia mica baiatul si-a facut si permisul pt pescuit deoarece ii place foarte mult sa pescuiasca.Daca se poate sa il ajutam v-as fi foarte recunoscator.O zi frumoasa va doresc!”
Cine îl poate ajuta pe Levente Bihari cu orice echipament pentru pescuit o poate face acum. Haideți să îl ajutăm pe Levente Bihari să își îndeplinească visul de a merge la pescuit. Daca vrei sa il ajuti pe Levente Bihari ca pasiunea lui sa mearga mai departe ne poti contacta la nr de telefon 0725894115 sau whats app la nr 0728250871 sau prin intermediul retelelor de socializare.

https://www.facebook.com/claumar.pescar

https://www.instagram.com/claumar_pescar/

https://www.tiktok.com/@claumar_pescar

https://www.youtube.com/channel/UCf2wohxIjzzsEzSc7-uScXw

 1,376 vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *