Team Building-ul Claumar Pescar 2023 – lacul Iannis

Ediția cu numărul 5 a Team Building-ulului Claumar Pescar 2023 s-a desfășurat pe lacul Iannis. Am revenit pe acest carpodrom superb datorită densității de crapi capitali și condițiilor oferite. Posibilitatea capturării unor noi recorduri ne determină ca în fiecare an să parcurgem un drum lung, dar pe deplin meritat.

Team Building-ul din acest an a debutat cu multe noutăți. Pe lângă ultimele produse apărute în portofoliul Claumar Pescar, echipa noastră s-a mărit cu un membru! Dorim să îi urăm bun venit lui Daniel Tămaș, cel mai tânăr consultant Claumar Pescar!

Precum de obicei, pe durata team building-ului le-am făcut pe toate! Am testat produse noi sau în curs de dezvoltare, am pescuit, am prins crapi cu experientă mare de viată, am stabilit recorduri personale și nu în ultimul rând ne-am bucurat de reunirea familiei Claumar la marginea grătarului, cu o bere în mână! Mulțumim Carmangeriei Ozana pentru bunătățile pregătite!

Dintre produsele testate, ne este imposibil să nu menționăm firul rigid Claumar Poseidon! Un fir excelent pentru riguri agresive, cu memorie, ușor de manipulat pentru a obține forma și curbura dorite. Foarte rezistent la abraziune, prezintă o rezistență ridicată la nod și este practic invizibil sub apă. Restul, vor urma a fi prezentate pe durata clipului partidei!

Surprizele au continuat să apară, alăturându-ni-se, spaima lansetelor, Samyy Energiee și Cătălin Tătaru – Baltacul!

@samyyenergiee

Cand incepem sa dam drumul la brate,incep si chestiile sa se rupa 🤣🤣🤣🎣 #carpfishing #casting #tuition #foryoupage

♬ original sound – Sammy.Energiee

Ba chiar Baltacul a reușit să posteze clipul partidei de pe lacul Iannis, în care a povestit aventura sa pe acest carpodrom excepțional :

Pe scurt, totul a fost la superlativ! Premiera clipului va avea loc cât de curând pe canalul de Youtube, Claumar Pescar. Până atunci, vă invităm să vizionați prima parte a aventurii denumită Bihor Fishing Trip, filmată pe lacul Cetariu. Protagoniști : Claudiu Popa și Cristian Ciumpe! Premiera : 15 iunie!

Capturi numeroase și noi recorduri!

Cât despre capturi…după cum spuneam, recordurile nu s-au lăsat așteptate. Personal, am stabilit un nou record, pentru a doua oară consecutiv în cadrul team building-ului. Ce poate fi mai frumos de atât???

Pescar

Alături de mine, Andrei și Darius și-au schimbat la rândul lor pb-urile!!!

,,Norocosul” team building-ului de această dată a fost Cristian Ciumpe, bifând cel mai mare crap! Glumesc desigur… În cazul lui Cristi, experiența pe lac își spune cuvântul, semnând un hattrick corespunzător, cu încă 2 crapi săriți de 21 kg!

,,Dacă dai cu bucurie imposibil să nu vie!” Și au venit…și mari și în număr ridicat!!!

După cum ar spune ,,Ciumpilică” al nostru ,,atât s-a putut!” Un team building reușit din toate punctele de vedere! Vă așteptăm pe canalul nostru de Youtube cu ocazia premierii filmului întregii partide pe parcursul căruia vom detalia toate informațiile legate de pescuit : nade, momeli, monturi, echipamente, strategii și nu numai!

https://www.youtube.com/@ClaudiuPopaClaumarPescar

Până atunci, vă invităm să aruncați o privire asupra ediției de anul trecut, ce a fost de asemeni una senzațională!

 4,580 vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *