Florin Parvu – 34 ani

Florin Pârvu este un pescar binecunoscut printre internauții din ziua de astăzi, dar probabil nimeni nu știe ce poveste se ascunde în spatele lui. La doar 34 de ani  Florin are insuficiență renală și face dializă din două în două zile. Până și apa pe care o consumă trebuie sa fie limitata. Singura pasiune care a rămas pentru el intre dialize este pescuitul. Sport pe care îl practică în zilele în care nu trebuie să facă dializă.

Mai concret Florin trebuie o dată la două zile să se prezinte la spital pentru acest tratament. Iubește pescuitul si natura mai mult decat orice pe această lume, dar pentru ca pasiunea lui să meargă mai departe și să facă față condițiilor meteo, ar avea nevoie de un costum călduros să poată pescui și în anotimpurile reci. Florin are 3 lansete de crap cu care pescuiește acum, dar sunt foarte vechi si degradate.Dacă ar putea și există cineva care îl poate ajuta pe Florin să îsi schimbe lansetele cu unele mai performante si mai usoare, pentru el ar deveni mai frumos acest hobby. Prin urmare Florin și-ar dori un costum pentru vreme rece marimea M și 4 lansete pentru crap din carbon. Din pensia destul de mică pe care o primește, isi plătește partidele de pescuit la care merge dar nu îi mai rămân destui bani pentru a-și asigura întregul echipament de pescuit.

Haideți să îl ajutăm pe Florin să își îndeplinească dorința și în felul acesta Crăciunul lui o să fie unul diferit.

Daca vrei sa il ajuti pe Florin ca pasiunea lui sa mearga mai departe ne poti contacta la nr de telefon 0725894115 sau whats app la nr 0728250871 sau prin intermediul retelelor de socializare

https://www.facebook.com/claumar.pescar

https://www.instagram.com/claumar_pescar/

https://www.tiktok.com/@claumar_pescar

https://www.youtube.com/channel/UCf2wohxIjzzsEzSc7-uScXw

 1,343 vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *