DENIS PLESCA – 14 ani

Urmatoarea poveste din „Pescarul Faptelor Bune’ vine din comuna Horia, judetul Botosani, unde traieste si invata un tanar de 14 ani pasionat de pescuit. Numele lui este Denis Plesca. 
Denis ne povesteste ca aceasta pasiune a venit de la prietenii lui cu care mergea la pescuit din plictiseala. Nu a trecut mult si pescuitul a devenit pentru Denis o mare pasiune si merge cat se poate de des la pescuit pe malul Prut-ului alaturi de un bun prieten. Denis are 2 lansete de crap dar mulinetele sunt foarte slabe si nu il ajuta. Denis ne spune ca parintii lui nu vad un mare avantaj de a practica acest sport si nu au tendinta sa-i dea bani pentru cele necesare.
Denis isi doreste 2 mulinete pentru lansetele de crap.
Cine îl poate ajuta pe Denis Plesca cu mulinete pentru pescuitul la crap si cu orice accesorii necesare in acest stil o poate face acum. Haideți să îl ajutăm pe  Denis Plesca să își îndeplinească visul de a merge la pescuit.
Daca vrei sa il ajuti pe Denis Plesca ca pasiunea lui sa mearga mai departe ne poti contacta la nr de telefon 0725894115 sau whats app la nr 0728250871 sau prin intermediul retelelor de socializare. 

https://www.facebook.com/claumar.pescar

https://www.instagram.com/claumar_pescar/

https://www.tiktok.com/@claumar_pescar

https://www.youtube.com/channel/UCf2wohxIjzzsEzSc7-uScXw

 1,333 vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *