Barabaș Andrei Mario – 16 ani

El este Barabaș Andrei Mario. Un adolescent în vârstă de 16 ani din orașul Petrila județul Hunedoara și iubește enorm de mult pescuitul la crap. În momentul de față deține două lansete și două mulinete universale si doua perechi de suporti cu care pescuiește la toate speciile care se regăsesc în bălțile din jurul orașului sau. A învățat să pescuiască încă de mic alături de tatăl și unchiul său, tatăl său fiind pensionar în momentul de față neputându-și permite să acopere toate nevoile acestui adolescent pasionat. Pescuiește de obicei pe Baltute Orăștie și pe balta de la Sisca căutând întotdeauna un pescuit care să îi aducă ceva rezultate până la finalul partidei.Ca orice pescar pasionat își dorește să avanseze în acest hobby și cel mai mare vis al său este să aibă două lansete pentru pescuit la crap echipate cu două mulinete echipate cu fir care sa fie  puse pe un rod pod împodobit cu 2 avertizori și două swingere, o husa de transport pentru lansete si ceva nade si momeli pentru carlig.

Așadar, cine îl poate ajuta pe Barabaș Andrei Mario cu orice echipament pentru pescuit la crap o poate face acum. Haideți să îl ajutăm pe Barabaș Andrei Mario să își îndeplinească visul de a merge la pescuit asa cum viseaza.

Daca vrei sa il ajuti pe Barabaș Andrei Mario ca pasiunea lui sa mearga mai departe ne poti contacta la nr de telefon 0725894115 sau whats app la nr 0728250871 sau prin intermediul retelelor de socializare.

https://www.facebook.com/claumar.pescar

https://www.instagram.com/claumar_pescar/

https://www.tiktok.com/@claumar_pescar

https://www.youtube.com/channel/UCf2wohxIjzzsEzSc7-uScXw

 1,053 vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *